Rólunk

Ismerd meg cégünket!

A Vidék Kincse, egy családi vállalkozás, a Red'N'Den Kft saját márkája. Termékeink között több típusú gyümölcslé, zöldséglé és zöldség és gyümölcs készítmények szerepelnek, melyek fontos tulajdonságai, hogy tartósítószer, ízfokozó, színezék és mindenféle természetellenes adalékanyag mentesek. Gyümölcs és zöldség termékeink mind magyar alapanyagokból készülnek, gondos kezek közül kerülnek ki, hisz Mi azt valljuk, hogy csak ezen az úton érdemes haladni. Bízunk benne, hogy kapocs lehetünk a vidék és a város között, ugyanis minden termékünkbe szívből csomagoljuk a vidék legjavát. Fogyasszák termékeinket egészséggel! VIDÉK KINCSE, NATÚR GYÜMÖLCS TERMÉKEK MAGYARORSZÁG SZÍVÉBŐL!

Családunk már több mint 30 éve foglalkozik gyümölcstermesztéssel és annak értékesítésével. A helyben megtermelt almánkból magasabb hozzáadott értékű gyümölcslé jön létre, amely vállalkozásunk, családi gazdaságunk fenntarthatóságát erősíti. Nem utolsó sorban bízunk benne, hogy az e fajta feldolgozással és a különféle ízű gyümölcslé, gyümölcs termék értékesítésével az egészséges, természetes és tudatos táplálkozás irányába tudjuk mozdítani a fogyasztókat.

A cég Dánszentmiklós hagyományos termékére az almára épül, és olyan újszerű technológiát vezet be – a natúrlé-gyártást – ami térségben egyedülálló, így a vállalkozás életében is új. Fő profilunk a gyümölcslé gyártás, melynek kínálatában almalé, őszi- és kajszibaracklé, meggylé, körtelé, szamócalé, szilvalé és must található.

Fogyasszák egészséggel termékeinket!

Kanyó Balázs
ügyvezető

Prospektusk letöltéséhez kattints a PDF ikonra. 
Natúr gyümölcslé
Natúr gyümölcslé
A Vidék Kincse gyümölcslé fogyasztása során, szinte érzed, ahogy beleharapsz egy lédús gyümölcsbe a nagymama kertjében.
100% Magyar Natúr gyümölcs termékek,
Magyarország szívéből
Garantált Minőség
Gondolatok
Gondolatok
a termelőtől
Büszkék vagyunk rá, hogy elmondhatjuk, termékeink általunk és más hazai termelők által termelt, hazai összetevőkből készültek, ízüket mindenféle ízfokozó nélkül a természettől, a magyar földtől és több mint 30 éves tapasztalatunkból kapták.

Kanyó Balázs - ügyvezető
Blog bejegyzések
Szeretnéd tudni mi fán terem az alma és hogy ez hogyan hat az egészségedre? Töltsd le tananyagunkat.
Kíváncsi a korábbi írásainkra is?
Kattintson az “Archivum” gombra!